duminică, 29 decembrie 2013

Intre...

Intre Craciun si Revelion a racit copila. Nu-mi amintesc exact data ultimei raceli, insa forma si complicatiile ei doar. Oricum nu au trecut de atunci decat vreo doua-trei luni, de cand ne-am dus la orl-ist sa-i desfunde sinusurile cu un fir, timp in care a urlat la propriu in cabinet, in timp ce noi patru o tineam din toate punctele geografice, doctorul, asistenta, ei si ta-su. Ca dupa aceea sa ne spuna ca a tipat ca ii era frica, nu ca ar fi durut-o ceva.
Azi la prima ora eu aveam pe aragaz si in cuptor trei chestii: doua oua la fiert, sa nu existe riscul sa ramanem flamande dupa atatea activitati; intr-o oala faceam plastilina handmade; iar la cuptor aveam o duzina de briose roz, toate promise, doar ca sa nu planga la aerosoli, ca sa putem inmuia mama mucilor si tot neamul ei. Si la final toata lumea a fost fericita, mai putin congestia nazala, dar toate au un capat, asa cum au si un inceput, doar ca se invart intr-un cerc vicios.
Am avut episoade de mucozitati care au tinut si 3 saptamani, fara alte simptome sau complicatii, asa ca atacam si asteptam.

miercuri, 25 decembrie 2013

De Crăciun

     Am avut parte de zile prea frumoase în comparaţie cu vremea din alte zone şi cu data din calendar. În rest voie bună, multe dulciuri, masă îmbelşugată şi desigur în familie. Moşul desigur că a trecut pe înserat şi a lăsat sub brad un singur cadou, dar mult visat, căci de-a lungul lunii decembrie a primit alte zeci de cadouri, fără  vreo ocazie specială.
  

 

duminică, 22 decembrie 2013

Asteptam...

Zilele astea am imbodobit bradul, ne-am inteles dupa multe dispute ce trebuie sa ne aduca mosul si ca isi doreste sa culeaga cadourile de sub pom, nu din  poala omului rosu cu barba. Acum se joaca linistit intr-un colt de camera, exact cum se juca atunci cand era micuta. Se joaca de vreo ora cu niste carlige, cand nu putea merge si nici vorbi se juca si doua ore cu o ata. Acum le mai combina, are momente in care  vrea  toate jucariile, doar ca nici una nu o multumeste, deh! exact cum suntem noi femeile. Una peste alta asteptam cu mult drag Craciunul, nici unul dintre noi nu am fost cuminti, la ea nu se pune problema de cumintenie, la varsta ei este ceva normal, la noi mai avem de dus multa munca cu noi insine, insa suntem eligibili pentru un cadou bine meritat.
PS: -Mami, ce faci acolo?
-Fac fasole batuta!
-Of, mami, saraca de ea!!!

joi, 12 decembrie 2013

De ziua ta

A nins pentru prima oara anul acesta...Iar tu ai ramas la fel de intelegator, iubitor si darnic, visul oricarei femei. La Multi Ani, iubirea noastra!

vineri, 6 decembrie 2013

Cum dorintele prind viata

S-a trezit de dimineata buimaca pentru ca nu mai eram langa ea in pat, si chiar in momentul in care era prrgatita sa scanciasca privirea-i i-a fost atrasa de cutia mare colorata de pe hol pe care tronau cizmulitele ei lustruite cu grija de cu seara.
- Oau!!!Mi-a indeplinit dorinta!!!
   Pentru ca in ultima vreme bucatarim mult, si-a dorit propriul ei atelier de gatit, sa gateasca dupa cum ii trece prin cap.

marți, 3 decembrie 2013

Scrisoare pentru Mos Nicolae

Draga, Mos Nicolae !

Eu sunt Daria si azi este abia marti, peste doua zile si o noapte te astept sa lasi si la mine in cizmulitele abia cumparate un semn. Anul acesta imi doresc sa primesc in dar drept rasplata fabrica de briose de la plastelino si studioul de tatuaje. Dar cum bine stii am fost un copil bun, mai fac si sotii, insa la final  imi pare rau si le dau pupici si imbratisari parintilor, drept rasplata primesc  o imbratisare si un pupic bonus pentru fiecare obrajor.
 P.S.: fgdbhtggyffghhtfhfumjttuyujtfttvfvfehfgsfmjzdgvggggbggdefghgfr-text original plin de dorinte.

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...