duminică, 29 decembrie 2013

Intre...

Intre Craciun si Revelion a racit copila. Nu-mi amintesc exact data ultimei raceli, insa forma si complicatiile ei doar. Oricum nu au trecut de atunci decat vreo doua-trei luni, de cand ne-am dus la orl-ist sa-i desfunde sinusurile cu un fir, timp in care a urlat la propriu in cabinet, in timp ce noi patru o tineam din toate punctele geografice, doctorul, asistenta, ei si ta-su. Ca dupa aceea sa ne spuna ca a tipat ca ii era frica, nu ca ar fi durut-o ceva.
Azi la prima ora eu aveam pe aragaz si in cuptor trei chestii: doua oua la fiert, sa nu existe riscul sa ramanem flamande dupa atatea activitati; intr-o oala faceam plastilina handmade; iar la cuptor aveam o duzina de briose roz, toate promise, doar ca sa nu planga la aerosoli, ca sa putem inmuia mama mucilor si tot neamul ei. Si la final toata lumea a fost fericita, mai putin congestia nazala, dar toate au un capat, asa cum au si un inceput, doar ca se invart intr-un cerc vicios.
Am avut episoade de mucozitati care au tinut si 3 saptamani, fara alte simptome sau complicatii, asa ca atacam si asteptam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...