ÎN LOC DE PREFAŢĂ- De ce-şi deschide lumea bloguri?
- Fiecare după chef şi dorinţă deja.
- De ce intră lumea pe bloguri?
- Motive sunt o mie. Cineva spunea că astăzi blogurile sunt o necesitate şi e musai să ai unul dacă vrei să fii în rând cu lumea. Probabil unii se conduc după acest principiu, alţii pur şi simplu au ceva de spus şi fiind buni la suflet vor să se împartă şi cu restul.
     Eu cred că blogul nu e o necesitate sau un lux, e o consecinţă pozitivă a dezvoltării tehnologiilor informaţionale, e un loc de refugiu, e un mod de a te lăuda sau de revoltă, fiecare cu durerea sa.
     Una peste alta, blogurile sunt mereu binevenite, chiar dacă apar ca ciupercile după ploaie. Unele sunt mai bune, altele mai puţin reuşite. Important e că avem de unde alege şi putem decide de ce informaţie avem nevoie şi suntem liberi să citim ce blog vrem noi.
Tu de ce ai intrat pe acest blog?

                                                                                prefaţă de: Diana Lungu, jurnalist, bloggeriţă

2 comentarii:

  1. Sa-mi ridic moralul :) Datoria fiecaruia dintre noi, pe langa toate celelalte, este de a-si ajuta aproapele. Atat printr-un sfat , cuvant sau o fapta..cat mai ales prin insasi viata noastra( asa cum ai facut-o tu pe acest blog ) De aceea pot spune " multumesc" cu mult drag si onestitate. Lucrurile frumoase trebuie impartite, scoase la lumina nu tinute sub obroc.Cert este ca peste ani cand voi deveni mamica ( cu ajutorul lui Dumnezeu ) imi voi face si eu un astfel de blog..!!! abia astept ! Pana atunci mai este...momentan sunt abia in clasa a 12 a..acum am de invatat!! multa sanatate Dariei si o casnicie cat mai curata si plina de bucurii !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajută Elena! Mulţumim pentru urări ceea ce îţi dorim şi ţie!
    Mă bucur că ceea ce ai citit aici pe blog te-a încântat şi mă mai bucur pentru faptul că şi cei tineri au vise: copii, blog-uri, lucruri frumoase, etc...
    Mult succes la studii şi în viaţă!

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...