joi, 2 ianuarie 2014

Imi doresc...

Au trecut sarbatorile, insa kilogramlele mele in plus nu sunt din sezonul acesta, nici cel trecut, cam de cand m-am casatorit. Adica cu-i prieste casatoria, I se citeste pe cantar. Am mai tinut o dieta, am reusit sa ies la liman, dar  pe parcurs am esuat la mal, usor-usor s-au depus dublu la loc. Nu am mai avut greutatea actuala decat in luna a noua de sarcina, ma simt ca o epava si in oglinda ma uita tot mai rar si daca totusi ma privesc, nu-mi place ce vad. Cel mai dureros a fost atunci cand m-au intrebat diferite persoane in nenumarate randuri daca nasc curand. Nici nu-i condamn, la cate kg am adunat...Sunt dispusa sa fac compromisuri, mai ales ca dieta in care mi-am pus speranta de data aceasta este una mai permisiva, sunt zile in care poti manca in voie o felie de pizza sau un patrat de ciocolata. Imi doresc sa slabesc!!!
Un plan bun pentru un inceput de an: dieta Rina'90.

P.S.: Am scris aceste randuri, pentru ca in clipa in care o sa trisez sau mai rau o sa  vreau sa renunt, sa-mi fie rusine de aceste randuri  publicate, rusine de mine, rusine de putinii mei cititori.
2 ianuarie 2013 - 82 kg

2 comentarii:

  1. Si acum , dupa 2 ani cate kg ai? Cum a fost dupa Rina?

    RăspundețiȘtergere
  2. după mai multe diete 5 (in total pana azi)...79 kg...desi a fost o lupta, pentru ca acul cantarul a urcat cu mult peste 82kg in ultimii ani.

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...