joi, 7 februarie 2013

ARTA DE A OFERI

          Parcă nici iarna nu mai este ca iarna,  iar primăvara se apropie cu paşi repezi, şi totodată cu ea vin şi sărbătorile aferente: ziua îndrăgostiţilor/dragobete, ziua femeii/mamei, apoi Învierea şi tot aşa numai motive de sărbătorit. Să oferi cadouri este o artă. A şti să oferi mici daruri şi să o faci cu discreţie este un semn de nobleţe sufletească. Modul în care dăm şi primim cadourile se învaţă cu timpul şi de-a lungul anilor devine o plăcere de a aduce zâmbete şi fericire în suflet.
         Între prieteni, în familie, între îndrăgostiţi se pot face cadouri oricând. Nu trebuie să aşteptăm o zi festivă pentru a-i dărui soţiei o pereche de mănuşi de bucătărie de care are mare nevoie sau bunicii un şal călduros şi moale. Cu riscul ca odraslele noastre să ne întrebe frecvent: "Ce mi-ai adus?!" şi pentru copiii noştri nu ar trebuie să aşteptăm sărbătorile ciclice pentru a le dărui jucării şi multe altele la reducere sau nu, fiecare zi ar trebui să fie una de sărbătoare, care să culeagă zâmbete şi mulţumire în suflet de la cei dragi.
         Micile cadouri întreţin prieteniile şi produc oricui o mare plăcere, dar cu o condiţie: să fie date din suflet şi dezinteresat.
        Nu există noţiunea de cadou perfect, cu timpul a devenit un clişeu această expresie,  cel mai corect ar fi: un cadou potrivit, ideal un cadou personalizat. Dar şi ediţiile limitate se vând ca pâinea caldă ca şi cele idustrializate, în genul celor: toată lumea are telefon mobil. 
        Zilnic putem face schimb de  cadouri,  lucruri simple, mici şi indinspensabile, însă la evenimente mai grandioase şi mai însemnate, un cadou memorabil este unul râvnit şi cu ochii. 
        Şi când suntem în pană de idei şi timpul ne mănâncă şi ultima speranţă, cui nu i-ar plăcea să primească cadou o tabletă, un eReader?!
         Însă cu puţin noroc aţi putea fi ferictul câştigător al unui produs Ejuk Series dacă participaţi la concurs, nu vă rămâne decât să alegeţi doar ce ve-ţi face cu el, îl păstraţi sau îl dăruiţi unei persoanei dragi vouă. 
        Mult succes cititorilor!!!

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...