luni, 2 ianuarie 2017

Revelion 2017

            A mai trecut un an. Intens, plin de evenimente, în mare parte creatoare de noi oportunităţi şi chiar surprize. A fost un an în care am muncit pe brânci, dar  nu mă plâng, îmi place munca, dar mai mult îmi place să culeg roade. "Munca îl înnobilează pe om!"
            Timpul s-a dilatat şi mi-a ajuns şi pentru muncă şi pentru momente de calitate. Într-o zi aveam multe de făcut şi trăiam cu impresia că nu o sa pot reuşi să le fac pe toate. Pentru că eu de obicei ajung mai devreme decât e cazul,  dar m-am relaxat şi am mers în tihnă şi când mă uit la ceas, eram în grafic, de parcă minutele s-au dilatat şi s-au lungit pentru mine, să le fac pe toate. La un moment dat mă resemnasem cu gândul că pot şi eu să întârzii o dată în viaţa mea.
          Vacanţa aceasta m-am odihnit. Nu am deschis nimic, laptop, cărţi, foi sau alte hârţoage, deşi în plan aveam de făcut multe proiecte. În puţinul timpul liber am stat, pijamale, filme, ciocolată caldă. Afară e foooooarte frig, copila a trecut iar  printr-o răceală şi abia şi-a revenit. Ce îmi doresc anul acesta, poate mai puţine răceli şi tot atâtea treburi şi mai mult, căci vorba aia, sunt stătută, deh! cum ar spune alţii: "ai stat acasă 6 ani!",deci  am chef de muncă.
   2017 surprinde-ne!!!


S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...