joi, 15 septembrie 2016

Un vis devenit realitate

...

 ianuarie 2012

Imaginează-ţi persoana ta peste 5 ani de acum

    În februarie facem 5 ani de când ne-am cunoscut. Iar timp de cinci anişori ne-am căsătorit, ne-am terminat studiile superioare, ne-am angajat, am devenit părinţi, s-au întâmplat atâtea lucruri, la care nici măcar nu încercam să visez şi pe care nu mi le puteam nici imagina cum ar putea fi.
    Ce-mi doresc pentru viitorii 5 ani, parcă n-aş avea nevoie de nimic, dar totuşi e mai greu să menţii ceea ce ai, decât să obţii ceva nou. Îmi doresc să fiu la fel caldă şi înţelegătoare atât pentru familia mea, cât şi pentru cei dragi mie. Probabil Daria va merge în clasa întâi, Cristi va fi la o parohie mai aproape de casă, iar eu voi munci în învăţământ sau în mass-media.
septembrie 2016
          Astăzi am dus copilul la Clasa Pregătitoare. În seara dinainte mă  îndoiam de alegerea făcută, dacă e bine că am înscis-o la şcoală sau nu. Era prea târziu pentru regrete, pe fondul emoţional îmi roiau în cap milioane de gânduri. 
         Anul acesta  mi s-a împlinit un vis, la care acum 5 ani doar speram. Peste alţi 5 ani îmi doresc să fiu la fel de împlinită, fericită şi sănătoşi cu toţii.
                                                                                                                                                                                                


S-ar putea să îţi placă şi:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...